olijfolie-kannetje-pizzabakker

De vijf beste cadeau's voor de pizza(thuis)bakker!

PIZZA-TOOLS van PIZZAJOLLY

U bent op zoek naar een leuk cadeau voor de thuisbakker. PIZZAJOLLY heeft alles voor het zelf maken van echte pizza. De thuis-pizzabakker zal er blij mee zijn!
Bestel deze handige PIZZA-TOOLS makkelijk via onze webwinkel

 

 

 

 

De vijf beste cadeau's voor de pizza(thuis)bakker!

 

Wij hebben voor de thuis(pizza)bakker enkele leuke cadeaus op een rijtje gezet. Stuk voor stuk professionele PIZZA-TOOLS. De beste kwaliteit, op en top Italiaans en erg handig als je de lekkerste pizza maakt!

 

 1. Pizza saus lepel. pizza-tools sauslepel pizzajollyDeze rvs lepel heeft een platte onderkant en maakt het verdelen van de pizza-saus op de pizza lekker makkelijk.

 2. Olijfolie kannetje pizzajollyOlijf-olie kannetje. Dit gebruikt de Italiaanse pizzabakker om net voor het bakken olijf-olie op de pizza te sprenkelen.

 3. Een kanjer van een pizza-mes. Met dit lekker grote pizzames is het snijden van pizza in mooie pizzapunten makkelijk. Het mes is van RVS kan in de vaatwasser en blijft ook na veel pizza's nog steeds snijden.pizza-mes pizza-snijder pizzajolly
 4. Niet meer met de handen in het deeg! De grote deeg-steker is erg handog om zonder plakken uw pizzadeeg in stukken te verdelen. Maar ook om de lekker los-gerezen deeegbollen los te maken.Deegsteker pizzajolly
 5. Hoe krijg ik mijn pizza in de oven? Hoe haal ik mijn pizza weer uit de oven?
  De oplossing, onze pizza-scheppen set. De RVS pizzascheppen van PIZZAJOLLY zijn degelijk en makkelijk in gebruik. De grote schep gebruikt u om de pizza van de werktafel op te scheppen, de kleinere gebruikt u in de houtoven om de pizza te verplaatsen en na het bakken uit te nemen. pizzascheppen set van PIZZAJOLLY
  Ook leuk en handig:
 6. PIZZAHOUT speciaal samengesteld houtmengsel voor gebruik in de pizzaoven. In handzame zakken van 15 kg. Zelf kloven niet meer nodig!PIZZAHOUT voor de PIZZAOVEN
 7. Waar laat je die hete pizza als die uit de oven komt? Op een van deze "Allessi" pizzaborden natuurlijk! Deze Italiaanse "design" pizzaborden zijn mooi om te zien en lekker groot van formaat. In beperkte oplage uitgebracht dus ook voor de verzamelaar leuk!
  Let op! Beperkte oplage dus op = op!
  Pizzaborden van Allessi bij PIZZAJOLLY


 8. Pizzascheppen-wandhouder Deze exclusief voor PIZZAJOLLY gemaakte RVS houder kunt u aan de muur bevestigen, buiten bij uw pizzaoven maar ook binnen. Handig voor het opbergen van de pizzascheppen, pizzasaus-lepel en meer.wandhouder pizzascheppen -pizzajolly
 9. PIZZAJOLLY Cadeau-bon. In te wisselen bij aankoop van een pizzaoven of pizza-gereedschap. U bepaald zelf de waarde van de bon. ZO maakt u de echte pizzabakker alvast erg blij!


  BESTELLEN >>>>:


Bestellen: rechtsreeks bij PIZZAJOLLY via de mail
of in de webwinkel DEZONVANITALIE.NL

Alleen in december ontvangt u bij uw bestelling een PIZZA-TOOLS tegoedbon ter waarde van EUR 35. Te besteden bij aankoop van een pizzaoven bij PIZZAJOLLY.

 

Meer weten over de PIZZA-TOOLS van PIZZAJOLLY of zoekt u een pizza-tool welke wij nog niet op de site hebben staan? Stuur ons even een mail.
U kunt de items ook bij PIZZAJOLLY ophalen (na afspraak).

 

 

©2019  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN