tuinplannen? een PIZZAJOLLY houtoven is erg leuk in uw tuin!

tuinplannen? een PIZZAJOLLY houtoven is erg leuk in uw tuin!

E arrivata la #primavera! Maak er een #lente #feest van met PIZZAJOLLY! #tuin-plannen? Een houtgestookte pizzaoven in uw tuin is echt #leuk!

Genieten van pizza uit eigen tuin!

Finalmente! É arrivata la primavera e il bel tempo!

 

Gelukkig het voorjaar is weer uitbundig begonnen. Bomen en struiken staan in bloei! De lammetjes lopen weer in het weiland naast onze PIZZAJOLLY tuin. En wij merken ook dat u al weer volop bezig bent met het maken van plannen voor de tuin!

Een eigen houtoven in de tuin Echt erg leuk!

Wat is er leuker dan zelf in uw tuin de heerlijkste Italiaanse ovengerechten klaar te maken. Vers brood te bakken of eens een Italiaanse barbecue voor vrienden en familie te organiseren? En dan hebben we het nog niet eens gehad over die heerlijke italiaanse pizza's die u voortaan zelf gaat maken.

Met een echte italiaanse houtoven in de tuin is dat allemaal binnen handbereik. U kiest voor uw eigen italiaanse buitenkeuken op maat. De sfeer die een houtoven van PIZZAJOLLY in uw tuin brengt wordt door iedereen gewaardeerd. Met de handzame pizzaoven en de bijpassende buitenkeuken meubels maakt u er een echt lentefeest van.

 

Op een van de komende demodagen laten wij u graag meer zien en proeven.

Kom gerust even langs!

O.a. op 25 maart a.s., goede vrijdag en 2e paasdag!

Snel uw houtgestookte pizzaoven in de tuin!

U wilt liefst al snel een pizzaoven in uw tuin? Geen probleem PIZZAJOLLY heeft ovens en bijpassende pizzagereedschap altijd op voorraad. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw tuin! Ik wil Meer weten over mijn pizzaoven ....

 

 

 

©2021  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN