Het leukste last minute Sinterklaas cadeau!

Het leukste last minute Sinterklaas cadeau!

#surprise idee! of gewoon voor een fijne #sinterklaas Het #5 december #feest kan beginnen, met de houtgestookte pizzaoven van www.pizzajolly.nl in de #schoen

Pizzajolly ook leuk als Sinterklaas Surprise!

De houtgestookte pizzaoven van PIZZAJOLLY past natuurlijk niet in de schoen! Maar is ook voor het Sinterklaasfeest natuurllijk wel erg leuk. Met een beetje fantasie maakt u een leuke pizzaoven als surprise. Kan de toekomstige pizzabakker alvast dromen van zijn of haar zelfgebakken pizza. En nog leuker wordt het met een van onze professionele pizzagereedschappen als super pizzacadeau!

 

 

 

Sint en Piet smullen van uw verse pizza!

Sinterklaas en peterbaas zullen zich graag even warmen bij de hitte van de pizzahoutoven. De geur van het brandende eikenhout in de echte pizzaoven ruiken ze al van ver. Serveert u de Sint dan ook nog eens zo'n overheerlijke zelf gemaakte verse pizza, dan zal het feest helemaal compleet zijn.

 

 

Leuk Surprise idee voor 5 december (of voor de Kerst)

U heeft nog geen pizzaoven in de tuin? Zet de PIZZAJOLLY houtoven dan maar snel op uw verlanglijst! Zelfs voor pakjesavond kunnen wij die nog leveren. Natuurlijk kan het ook eerst in de vorm van een leuke Surprise! Zo kunt u toch al vast een PIZZAJOLLY oven schenken en later door ons laten leveren! Uw gedicht of creatieve pizzaoven-knutselwerk is zo gemaakt.

 

Leuke pizzacadeaus voor de startende pizzabakker >>

Liever toch eerst iets kleiners? Dat kan ook, PIZZAJOLLY heeft leuke pizzacadeaus voor de beginnend en professionele pizzabakker. Bijvoorbeeld een set echte pizzascheppen, een super pizzames of de echte pizzasauslepel! De PIZZATOOLS kunt eenvoudig bij ons bestellen via de mail. We sturen ze dan op of u haalt ze zelf af op afspraak.

 

Nu dan maar snel aan het rijmen.

Beste hulp Sinten van nederland. Ga snel aan de slag, en bestel uw PIZZAJOLLY oven nog vandaag! Neen nu niet meer gewacht.
Met dit 5 december idee op zak bezorgt u de ontvanger van het pak, zeker te weten een grote glimlach. Maar dat is dan nog niet alles, want wat u niet moet vergeten, is dat u dan voortaan ook zelf de lekkerste verse Italiaanse houtoven pizza's kunt eten!

 

Fijne Pakjesavond!

©2021  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN